Wijzigingsformulieren

Door een adreswijziging of wijzing van uw kenteken, is uw vergunning niet meer geldig. Wanneer u verhuist en dit binnen 14 dagen aan ons doorgeeft, kunt u restitutie ontvangen van de teveel betaalde maanden als dit boven een bepaald minimum bedrag is. 

Kentekenwijziging 
In het E-loket kunt u het kenteken van uw parkeervergunning wijzigen voor de geldende wijzigingskosten. Na de wijziging kunt u uw huidige vergunningpas weer gebruiken. Geef uw kentekenwijziging door aan ParkeerService. Bij wijziging van uw kenteken (niet van toepassing op een parkeervergunning voor bedrijven) kan een nieuwe vergunning worden verkregen aan de balie van ParkeerService Nieuwegein. Vergeet hierbij niet om uw huidige vergunning en een kopie van het tenaamstellinggedeelte van uw kentekenbewijs van uw nieuwe auto mee te nemen. Bij een bedrijfs- of leaseauto overlegt u ook een verklaring van de kentekenhouder waaruit blijkt dat u de vaste bestuurder van het voertuig bent.

Adreswijziging 
Mocht u verhuizen dan dient u uw vergunning te allen tijde in te leveren aan de balie van ParkeerService Nieuwegein. Misbruik kan intrekking van uw vergunning tot gevolg hebben. U dient bij verhuizing binnen of naar een ander vergunninggebied in Nieuwegein een nieuwe vergunning aan te vragen.

Formulieren