Hulp aan ondernemers

12 mei 2020

Vanwege de coronamaatregelen heeft een aantal ondernemers hun zaak of winkel moeten sluiten en werken de meeste kantoormedewerkers vanuit huis. U als ondernemer en/of uw medewerkers maken daarom (mogelijk) tijdelijk geen gebruik van uw abonnement voor het parkeren in één van de parkeergarages in City of een vergunning voor straatparkeren.

De gemeente heeft besloten om parkeerders die het betreft hulp te bieden. Dit doet zij bijvoorbeeld  door uit coulance een vergoeding aan te bieden voor tijdelijk niet gebruikte abonnementen of vergunningen of de mogelijkheid om gebruik te maken van een betalingsregeling als de kosten niet direct voldaan kunnen worden. Het is voor onze dienstverlener ParkeerService op dit moment technisch en administratief niet mogelijk om parkeerabonnementen of parkeervergunningen tijdelijk te deactiveren. Dat betekent dat uw abonnement of vergunning doorloopt.

ParkeerService informeert u op het moment dat u een verzoek voor vergoeding van de kosten kunt indienen. U kunt er ook voor kiezen om abonnement of vergunning te beëindigen. Houdt u daarbij wel rekening met een doorlooptijd als u een abonnement of vergunning opnieuw wilt aanvragen. Voor eventuele aanvullende vragen kunt u contact opnemen met ParkeerService op telefoonnummer 033-247 30 00 of per e-mail op info.nieuwegein@parkeerservice.nl.